Siber Güvenlik

Ana Sayfa Siber Güvenlik

Altyapı Mimari Tasarımı

Günümüzün hızla değişen dijital dünyasında, sağlam ve esnek bir altyapıya sahip olmak, işletmeler için kritik bir öncelik haline gelmiştir. Modern işletmelerin başarısında altyapı mimari tasarımı, sağlam ve sürdürülebilir bir temel oluşturur. İhtiyaçlara uygun tasarlanmış bir altyapı, sadece mevcut operasyonel gereksinimleri karşılamakla kalmaz, aynı zamanda gelecekteki büyüme hedeflerine ulaşmak için de gerekli esnekliği sağlar.

Detay

Uç Nokta Güvenliği

Uç nokta güvenliği; kuruluşların kullanmış oldukları her türlü bilgi barındıran cihazlar için ihtiyaç değil zorunluluktur. Bu zorunluluklar sektörden sektöre, kültür ve iş yapış biçimlerine göre değişiklikler göstermektedir. Bunun için uç nokta güvenliği firma özelinde kurgulanmalı ve uygulanmalıdır. Biz E2E Teknoloji olarak firmaların ihtiyaçları doğrultusunda bu süreçleri kurgulanmasında, uygulanmasında ve takip edilmesinde uçtan uca danışmanlık desteği vermekteyiz. Daha fazla bilgi almak ve size özel çözümlerimizi öğrenmek için bizimle iletişime geçin.

Detay

Veri Sınıflandırma

Veri sınıflandırma, işletmeler için kritik bir süreçtir. Doğru şekilde uygulandığında, veri güvenliğini artırır, yasal uyumluluğu sağlar ve veri yönetimini kolaylaştırır. Kurumlarda etkili bir veri sınıflandırma sistemi kurgulamak, hem iç güvenliğimizi artıracak hem de müşteri verilerinin korunmasını sağlayacaktır.  E2E Teknoloji olarak üstel hızla artan verilerinizin sınıflandırma stratejilerinin belirlenmesinde ve veri kaybı önleme uygulaması stratejilerine doğru temel sağlanmasına destek sağlıyoruz.

Detay

Veri Sızıntısı Önleme - DLP

Günümüz dünyası dijital çağda, verinin korunması yalnızca bir gereklilik değil, aynı zamanda bir sanattır. Veri Kaybını Önleme (DLP) çözümleri, bu sanatın en önemli enstrümanlarından biridir. İster SMB olsun ister bir Fortune 500 şirketi, her organizasyonun ihtiyacı olan DLP  konusunda E2E Teknoloji olarak müşterilerimize uçtan uca hizmet sağlamaktayız.

Detay

Yedekleme

Teknolojinin üstel bir hızda ilerlemesiyle, bilginin dolayısıyla verilerin kümülatif olarak artması depolanma ihtiyacını da beraberinde getiriyor. İş yerlerimizde, okullarımızda, kişisel yaşamlarımızda kısacası hayatımızın her noktasında bilgilerimizin herhangi yerde depolanma ihtiyacı zaruri bir ihtiyaçtır. Bu veriler çeşitli nedenlerle kaybolabilir, zarar görebilir veya erişilemez hale gelebilir. Bu noktada E2E Teknoloji olarak veri yedekleme ve kurtarma stratejilerimizle beraber sizlerin yanındayız.

Detay

Mobil Cihaz Yönetimi - MDM

Mobil Cihaz Yönetimi (MDM), kuruluş içerisinde kullanılan bütün mobil cihazların izlenilmesi, takip edilmesi yönetilmesi ve güvenliği için olmazsa olmaz yazılımlardır. Gerekli durumlarda mobil cihazın ekranına bildirim gönderilebilir. Mobil cihazlar kayıp olsa dahil uzaktan bütün veriler kilitlene bilir gerekirse sıfırlanabilir. Çalışanlarınıza sağlamış olduğunuz telefon, ipad vb mobil cihazların yönetimi uçtan uca tek bir merkezden gerçekleştirilebilir.

Detay

Sızma Testi

Dijitalleşen dünyada işletmelerin karşı karşıya olduğu en büyük tehditlerden biri siber saldırılardır. Günümüzde pek çok sektör için vazgeçilmez bir güvenlik önlemi haline gelen sızma testi (Penetration Test), hassas verilerinizin güvenliğini sağlamak ve operasyonlarınızı korumak için kritik bir rol oynar. Bu testler, siber riskleri proaktif bir şekilde yönetmenin en etkili yollarından biridir.

Detay

Veri Erişim Yönetimi

Veri, tüm şirketin en değerli varlıklarından biridir. Ancak, bu değeri korumak ve en iyi şekilde yönetmek, yalnızca veri güvenliğini konusu değil, aynı zamanda iş verimliliğinin artması ve çalışırken karmaşanın önüne geçilmesi açısından da önemlidir. Peki veri erişim yönetimi nedir? Neden bu kadar önemlidir?  Veri erişim yönetimi, şirketlerin verilerini güvenli ve etkili bir şekilde yönetme işini nasıl yapar? Gelin bu soruların cevaplarına birlikte bakalım;

Detay

Çok Faktörlü Kimlik Doğrulama - MFA

Çok Faktörlü Doğrulama (MFA), dijital hesaplarınızın güvenliğini artıran bir güvenlik yöntemidir. Geleneksel olarak tek bir şifre ile giriş yapmak yerine, kimliğinizi doğrulamak için birden fazla doğrulama yöntemi kullanır. MFA, sadece bize ekstra bir şifre vermez, aynı zamanda ek bir cihazı da doğrulama sürecine dahil eder. Bu ekstra güvenlik katmanı sayesinde çevrimiçi hesaplarınızın ve kişisel verilerinizin güvenliği arttırılmış olur.

Detay

Kimlik Yönetişimi - PAM

Kimlik yönetişimi, dijital dünyada kullanıcı kimliklerinin ve erişim haklarının yönetilmesini ve denetlenmesini kapsayan kritik öneme sahip bir süreçtir. Bu süreç, doğru kişilerin doğru kaynaklara erişmesini sağlamak için kimlik doğrulama, yetkilendirme ve kullanıcı yönetimi gibi farklı unsurlar içerir. Kimlik yönetişimi, hem güvenlik hem de operasyonel verimlilik açısından hayati bir rol oynar.

Detay

SIEM (Güvenlik Bilgileri ve Olay Yönetimi)

SIEM, modern bir kurumun bilgi güvenliği stratejisinin vazgeçilmez bir unsurudur. Güvenlik tehditlerini hızlı bir şekilde tespit etmek, uyumluluk gereksinimlerini karşılamak ve veri gizliliğini sağlamak için güçlü bir araçtır. Kurumunuz için doğru bir SIEM çözümünü seçmek ve etkin bir şekilde kurmak, siber güvenlik risklerinizi minimize edecek ve iş sürekliliğinizi sağlayacaktır.

Detay

Kablolu & Kablosuz Network Sağlık Taraması

Ağ güvenliği hem kablolu hem de kablosuz ortamları içeren karmaşık ağ yapılarıyla daha da önemli hale gelmiştir. Bu noktada, Kablolu ve Kablosuz Sağlık Taraması (Wired & Wireless Health Check) organizasyonların ağ güvenliğini değerlendirmek, güvenlik zayıflıklarını tespit etmek ve düzeltici önlemler almak için kritik bir rol oynar. 

Detay